Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας Προς: mihalis.10@hotmail.com Εικόνα του χρήστη Μελοποιημένη Ανατολή Μιχάλης Θαλάσσης "Type Center SA" να αφαιρέσεις την Σελίδα . Είναι ποτέ δυνατόν να έχω μέσα στην σελίδα μου αυτούς του βασανιστές του facebookπου μου έχουν κάνη μεγάλο κακό σε βαθμό παραλυσίας επί 3 χρόνια από τα ναζί βασανιστήρια καλύτερα να πεθάνω παρά αυτά τα καθάρματα σε σελίδα μέσα .Και άπορο πού to facebook τους έχει ακόμα έξω να με προκαλούν και να κάνουν ναζί βασανιστήρια .στην δικαιοσύνη τα καθάρματα που μου έκαναν κακό η τραμπούκοι η αιμοχαρής η κανίβαλοι ζητώ να εξαφανιστούν από το σπίτι μου που μου κάνουν ηλεκτρονική παρενόχληση . https://www.facebook.com/safety/ Conversation with Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας, Επόμενη Σελίδα Μιχάλης Θαλάσσης, mihalis.10@hotmail.com and Μελοποιημένη Ανατολή Μιχάλης Θαλάσσης

eretikiΕνα εκπαιδευτικό φίλμ που παρουσιάζει με συντομία τους σημαντικούς σταθμούς στην ιστορία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Ιδιαίτερα κατάλληλο για μαθητές και φοιτητές.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;
Ενώ μερικά λεξικά τα ορίζουν ως «προνόμιο», όταν ο όρος χρησιμοποιείται με την έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μιλάμε για κάτι πιο θεμελιώδες.
Όλοι οι άνθρωποι έχουν ορισµένα θεμελιώδη δικαιώµατα -- απλά και µόνο επειδή είναι ανθρώπινα όντα. Αυτά, τα λεγόμενα «Ανθρώπινα Δικαιώματα» δεν είναι απλά προνόμια, που μπορούν να αφαιρεθούν εξαιτίας της ιδιοτροπίας κάποιου άλλου.
Είναι «δικαιώµατα» γιατί είναι πράγµατα που σου επιτρέπουν να είσαι, να κάνεις και να έχεις. Αυτά τα δικαιώµατα υπάρχουν για να σε προστατέψουν από ανθρώπους που ίσως να θέλουν να σου κάνουν κακό ή να σε πληγώσουν. Υπάρχουν επίσης για να µας βοηθήσουν να ζούµε σε µια ατµόσφαιρα φιλικότητας µεταξύ µας και να ζήσουµε ειρηνικά.
http://youtu.be/Stjg0-ZcNEY

Η Ιστορία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

www.youtube.com

Ενα εκπαιδευτικό φίλμ που παρουσιάζει με συντομία τους σημαντικούς σταθμούς στην ιστορία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ιδιαίτερα κατάλληλο για

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα